Nazwa forum

Opis forum

#16 2009-07-18 22:59:14

JacekC

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: droga

spoko

#17 2009-07-22 14:49:39

tivi

U¿ytkownik

Punktów :   -2 

Tomek, nie wiem jak i czysiê dogada³e¶ z Jackiem w kwestii drogi, czy zgarniesz go sk±¶ czy ja go zgarnê, w ka¿dym razie taka sprawa:
ogólnie droga medzy katowicami a cieszynem, na odcinku przed Tychami w³a¶ciwie a¿ do Pszczyny w pi±tkowe popo³udnia jest masakryczna, sa du¿e korki przed miastami i w ¶rodki nich, do tego na biez±co przybywa remontów.
Dlatego proponuje przejrzyj sobie mapkê i pojed¼ tak:
lecisz na czêstochowe potem Wschodni± Obwodnic± GOP na D±browe Górnicz± i za Mys³owicami odbijesz na Imielin ( w medzyczasie w Mys³owicach mo¿esz zgarn±æ Jacka z jakies stacji, bo On tam mieszka, da³em numer telefonu, dogadujcie sie)
i dalej lecisz ju¿ na O¶wiêcim, dalej Brzeszcze (w Brzeszach pamiêtaj ¿eby nie lecieæ na Pszczyne bo wrócisz na korki tylko na po³udnie na Bielsko) Bestwinê i Bielsko. Wylecisz na 2 pasmówce przy Bielsku, nie wje¿d¿asz nawet do miasta tylko lecisz na Cieszyn a to ju¿ wiesz jak dojechaæ do Jaworza.

Ja zawsze tez lece w³a¶nie t± tras± na Bielsko bo jest zdecydowanie bardziej przejezdna, tyle ¿e przyje¿d¿am do O¶wiêcimia od strony Krakowa (Libi±¿a)

tyle, nara

#18 2009-07-23 06:32:11

zelekk

Administrator

Punktów :   

Spoko ok.
Wyje¿d¿am z domu o 13 mo¿e chwilê przed bêdziemy siê zdzwaniaæ po drodze.

Stopka forum

RSS